Temporin Ilmakuivattu kinkku -tuorepastatortellini

Tortellinikeitto

Tuorepastatortellinit on todella monikäyttöinen tuote ja siksi yksi meidän suosikeistamme. Niillä voi loihtia kiireiseen arkeen esimerkiksi herkullisen ja ruokaisan keiton.

Tarvitset

(2-3 hlö)

1 pkt Temporin Ilmakuivattu kinkku -tuorepastatortellineja
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl voita
5 dl vettä
1 kpl kanaliemikuutio
1 tlk tomaattimurskaa
3 dl lehtikaalia hienonnettuna
2 dl ruokakermaa
n. 1 tl suolaa
mustapippuria maun mukaan

Tee näin

  1. Kuullota sipuli ja valkosipuli kattilassa tai korkeareunaisella pannulla voin ja oliiviöljyn seoksessa.
  2. Kaada sekaan vesi, tomaattimurska ja kanaliemikuutio. Anna hautua noin 15 minuuttia.
  3. Lisää sekaan tortellinit ja ruokakerma, anna kiehahtaa ja keitä vielä 5 minuuttia. 
  4. Viimeistele keitto hienonnetulla lehtikaalilla. Hauduta parisen minuuttia, kunnes lehtikaali on pehmentynyt. Tarkista suola ja lisää sitä tarvittaessa maun mukaan. Halutessasi voit rouhaista mausteeksi vielä mustapippuria myllystä. Nauti!