Aitoa italialaista pizzaa kotona!

Pasini Via Tribunali Napoletana pizzajauho tyyppi 00

Napolilaiseen pizzaan erikoistuneen pizzeriaketju Via Tribunalin oma jauho, jolla aidon italialaisen pizzan tekeminen onnistuu myös kotona. Jauholla on napolilaisen Associazione Verace Pizza Napoletana eli AVPN-yhdistyksen sertifiointi ja se on tyyppiä 00. Jauhon on valmistanut Molino Pasini, joka on ammattilaisten arvostama ja usean Michelin-ravintolan käyttämä brändi.

Ravintosisältö per 100 g:
Energia 1462 kJ / 345 kcal
Rasva 1,5 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraatit 69 g
joista sokereita 2 g
Proteiini 12,2 g
Suola 0 g

Ainesosat:
Pehmeä vehnäjauhotyyppi ”00”

Ostopaikat:
Hyvinvarustetut K-ruokakaupat

Kädet jauhoihin

Reseptejä leivontaan

Muita jauhoja

Kokeile myös

Pasini

La Tua Farina pizzajauho tyyppi 0

Ammattilaisten kehittämä pizzajauho kotikäyttöön.

Tutustu
Molino Chiavazza

Pizzajauho

Pizzan ja focaccian tekemiseen suunniteltu 00-tyypin vehnäjauho valikoiduista, pehmeistä jyvistä.

Tutustu
Molino Chiavazza

Pastajauho

Pehmeistä vehnä- ja karkeista semolinajauhoista tehty sekoitus, joka sopii tuorepastan valmistukseen.

Tutustu