Italia hivelee kaikkia aisteja

Molino Chiavazza

Leipurien valinta

Laadukkaita jauhoja eri tarpeisiin

Molino Chiavazza on yksi Italian tunnetuimmista myllyistä, joka on erikoistunut vehnäjauhojen tuotantoon. Mylly on valmistanut jauhoja jo viidenkymmenen vuoden ajan sekä omalla nimellään että muille tuotemerkeille niin kuluttaja- kuin ammattikäyttöön.

Yrityksen juuret sijaitsevat Rooman läheisyydessä Rio Freddon kanavalla, josta Chiavazzan veljekset vuokrasivat myllyn vuonna 1955. Ensimmäiset jauhot supermarketteihin toimitettiin 1960-luvulla, jonka jälkeen toiminta laajentui yhä entisestään. 

Italialaisille leipomoille ja pastateollisuudelle Molino Chiavazzan mylly on ollut alusta lähtien luottokumppani, kunnes 80-luvun jälkeen jalansijaa haluttiin vahvistaa myös vähittäiskaupoissa panostamalla mm. valikoimaan ja kuluttajapakkauksiin.

 

Parasta pastaan ja pizzaan

Karkeusasteessa piilee jauhojen salaisuus

Kuluttajille Molino Chiavazza tarjoaa valikoiman laadukkaita, käyttövalmiita jauhoja että puolivalmiita sekoituksia. Tunnetuimpia ovat leivontaan soveltuvat 00-jauhot sekä kotona valmistettavan pastan tekemiseen suunnitellut jauhot. Molino Chiavazzan tuotteilla loihdit kaikenlaiset herkut helposti kotona: kakut, keksit, leivät, pizzat ja focacciat, tuorepastaa unohtamatta.

Molino Chiavazzan jauhot käyvät läpi tarkasti valvotun tuotantoprosessin. Vehnästä valmistetaan kahta erilaista jauholaatua: pehmeää ja karkeaa. Pehmeä vehnäjauho sopii yleisesti leivontaan ja leipien valmistukseen. Karkeaksi jauhettua tummempaa vehnää kutsutaan semolinaksi, joka sopii erinomaisesti mm. pastan tekoon.

Valmistajalta Molino Pasini

Tuotteet