Italia hivelee kaikkia aisteja
Molino Pasini
Jauhoja kulinaristeille
Mylly, joka on laadun tae
Molino Pasini on italialainen mylly, joka on erikoistunut korkealaatuisiin jauhoihin. Tuotteita valmistetaan huipputeknologiaa hyödyntäen niin kuluttajille kuin ruokateollisuudellekin. Sadan vuoden historia, ajan hermolla eläminen sekä tekninen osaaminen ovat Molino Pasinin kulinaarisen edelläkävijyyden kulmakiviä.
Jauhoilla on väliä
Vain paras kelpaa raaka-aineeksi
Yrityksen raaka-aineet on valittu huolella ympäri maailmaa sijaitsevilta tuottajilta ja analysoitu laboratoriossa ennen niiden prosessointia. Molini Pasini on yksi Italian arvostetuimmista jauhobrändeistä, jonka tuotteita leivontaan, tuorepastoihin, pizzoihin sekä muihin räätälöityihin tarpeisiin viedään jo yli 40 maahan. Molini Pasini tarjoaa myös suosittuja koulutuksia alan ammattilaisille sekä harrastajille.
Leivo kuin ammattilaiset
Meidän jauhoillamme onnistut
Italiassa hyvän pizzan salaisuus piilee sen ensiluokkaisessa pohjassa. Tämän vuoksi taikinakulhosta löytyvät laadukkaat ainekset ovat avainasemassa, jauhot niistä tärkeimpänä. Harvoin tulee ajatelleeksi, että myös jauhoissa on eroja ja leivonnan onnistuminen voi olla kiinni ainoastaan siitä.
Molino Pasinin ammattilaistason jauhoista löytyy vaihtoehtoja kotoisten pizzahetkien lisäksi myös makeaan leivontaan. Oikein valittu jauhotyyppi nostaa arkisemmatkin leivontahetket aivan uudelle tasolle.