Italia hivelee kaikkia aisteja

Pastificio Temporin

Yhden perheen pastavallankumous

Laatupastoja rakkaudella

Venetossa sijaitseva perheyritys Pastificio Temporin taikoo maailmalle pastaa suurella sydämellä. Kaiken keskiössä helmeilee aito rakkaus pastaan, intohimo omaan tekemiseen sekä mahdollisimman yksinkertaisiin raaka-aineisiin. Pastificio Temporinin pasta tuotetaan markkinoiden laadukkaimmista durum-jauhoista sekä vapaiden kanojen munista. Tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset kuiva-, tuore- ja täytepastat. Tuorepastat ovat myös tuplapastöroituja, jotta niille voidaan taata normaalia pidempi säilyvyysaika.

Suvun reseptit hurmaavat

Raaka-aineissa maun salaisuus

Pastificio Temporin pieni pastavallankumous sai alkunsa, kun Mario Temporin ryhtyi vuonna 1964 valmistamaan pastaa ja tortellineja pienessä laboratoriossaan Lugagnanon kylässä, lähellä Veronaa. Hieman myöhemmin Marion poika Antonio Temporin liittyi isänsä seuraan, päätti omistaa elämänsä munapastan valmistukselle ja upotti kätensä jauhoihin. Marion rinnalla Antonio sai kasvatettua Temporinin suvun aarteen uusiin mittakaavoihin ja pian herkulliset tuotteet olivat jokaisen italialaisen huulilla.

Vuonna 2000 Pastificio Temporinin toiminta siirtyi Sommacampagnaan Veronan maakuntaan suurempiin tuotantotiloihin. Neljä eri tuotantolinjaa kuivapastalle, tuoreelle sekä täytetylle pastalle mahdollistivat perinteikkään ja välimerellisen keittiön herkkujen viennin myös Italian ulkopuolelle.

Tänä päivänä Temporinien pastatarinaa jatkaa jo perheen kolmas polvi. Suhtautuminen pastan valmistukseen on säilynyt kuitenkin yhtä nöyränä ja mutkattomana kuin yrityksen alkuaikoina, jolloin Mario ja Antonio vasta hakivat käsin tuntumaa täydellisen pastan saloihin.

Valmistajalta Pastificio Temporin

Tuotteet