Pastan valmistukseen

Molino Chiavazza Pastajauho

Pehmeistä vehnä- ja karkeista semolinajauhoista tehty sekoitus, joka sopii käsin tai pastakoneella tehtävän tuorepastan valmistukseen. Paakkuuntumaton jauho soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lasagnen, gnocchien, tagliatellen ja raviolin tekoon.

Ravintosisältö per 100 g:
Energia 1446 kJ / 341 kcal
Rasva 1,5 g
josta tyydyttynyttä 0,4 g
Hiilihydraatit 70 g
joista sokereita 1,2 g
Kuitu 2,8 g
Proteiini 10,5 g
Suola 0 g

Ainesosat:
Sekoitus: pehmeä vehnäjauho ”00” ja kovempi hieno mannasuurimo

Ostopaikat:
Hyvinvarustetut S-ruokakaupat

Kädet jauhoihin

Reseptejä leivontaan

Muita jauhoja

Kokeile myös

Pasini

La Tua Farina pizzajauho tyyppi 0

Ammattilaisten kehittämä pizzajauho kotikäyttöön.

Tutustu
Pasini

Via Tribunali Napoletana pizzajauho tyyppi 00

Napolilaiseen pizzaan erikoistuneen pizzeriaketju Via Tribunalin oma jauho.

Tutustu
Molino Chiavazza

Pizzajauho

Pizzan ja focaccian tekemiseen suunniteltu 00-tyypin vehnäjauho valikoiduista, pehmeistä jyvistä.

Tutustu