Temporin ricotta-pinaatti tuorepasta tortelloni
Ricotta-pinaatti tortellinit voi-salvia kastikkeella
Tuorepastatortellonit ovat todellinen arjen pelastus. Ne ovat nopeita valmistaa ja maistuvat kaikille. Ricotta-pinaattitäytteiset tortellonit kruunataan tässä aromikkaalla voi-salviakastikkeella sekä ripauksella pecorinoraastetta.
Tarvitset
(4 hlö)
2 pkt Temporin ricotta-pinaatti tuorepastatortelloni
Vettä keittämiseen
Suolaa
Nokare voita
1 ruukku tuoretta salviaa
Centa Bonta -pecorinoraastetta
Tee näin
- Keitä tortelloneja suolatussa vedessä 8 minuutin ajan.
- Kuumenna sillä välin voi toisessa kattilassa ja lisää joukkoon hienonnetut salvianlehdet. Anna kastikkeen hautua hetkisen miedolla lämmöllä.
- Kun tortellonit ovat kypsiä, valuta pois kuuma vesi ja kokoa annokset laittamalla valmiit tortellonit lautasille. Lisää päälle voi-salviakastiketta ja viimeistele pecorinoraasteella.
Kokeile myös näitä
Muita reseptejä