Kasaro

Nyt olisi Nonnakin ylpeä

Kasaro

Kasaro mozzarella

Sì, olen suomalainen!

Koska italialaiset klassikot vain sopivat suomalaiseen suuhun

Meillä suomalaisilla on nyt mahdollisuus nauttia mozzarellasta tuoreena ja taivaallisen herkullisena.
Juuri sellaisena kuin se kaikkien kulinaarisien sääntöjen mukaan kuuluukin.

Kasaron juustola sijaitsee Tampereen Lahdesjärvellä, jossa valmistamme artesaanityyliin aitoja Fior di latte – mozzarelloja pirkanmaalaisesta maidosta, mutta italialaisen juustomestarin saloilla. 

Kasaro, joka muuten italiaksi tarkoittaa juustomestaria, sai alkunsa vuonna 2022 italialaissyntyisen Gianpaolo Rinettin pitkäaikaisesta unelmasta aloittaa aidon mozzarellan tuotanto Suomessa. Parikymmentä Suomessa ruoan parissa vietettyä vuotta ovat vain vahvistaneet Gianpaolon kipinää tuoreen, vastavalmistetun mozzarellan äärelle.

Pieni, suuri idea

Taivaallisen tuoretta ja herkullista

Vaikka juustolamme on pieni, niin sen idea on suuri. Meistä on vain järkevämpää tuottaa suomalaisten rakastamat mozzarellat itse kuin kuljettaa ne tänne kauempaa. Käyttää niiden valmistamiseen raikasta kotimaista maitoa, joka on peräisin Pirkanmaan maitotiloilta. Näin mozzarellan tuoreus ei katoa matkan varrella, vaan saamme tarjoilla juustot juuri sellaisina kuin ne Italiassakin mieluiten nautitaan – vasta valmistettuina, kimmoisina ja herkullisina suupaloina.
 
Juustolassamme vaalitaan italialaisia oppeja, jotka yhdistyvät suomalaiseen meijeriosaamiseen. Keskeinen sijainti takaa, että mozzarellan matka ravintoloihin, vähittäiskauppojen hyllylle sekä suomalaisten ruokapöytään on mahdollisimman nopea. Suomalaisesta maidosta valmistettu mozzarella on taivaallisen herkullista ja koostumus tuoreena napakampaa, mihin moni on ehkä tottunut. Ja juuri tällaiseen makumuistoon Kasaron juustoperhe nojaa: vihdoin Gianpaolo voi nauttia Suomessakin tuoreesta mozzarellasta, jota hän oppi jo lapsuudessaan rakastamaan.

Kasaro mozzarella
Kasaro Gianpaolo Rinetti

Kiinnostuitko herkuistamme?

Varmista lähimozzarella ravintolaasi

Valmistamme tuotteitamme nyt HoReCa-toimijoille. Vähittäismyyntiin Kasaron tuotteet saapuvat loppusyksyn 2024 aikana.

Kasaron juustojen myynnistä ja markkinoinnista vastaa Monditaly Finland Oy. Ota meihin yhteyttä!


Fruut

Välimeren hedelmien valloittavat maut

Fruut

Näppärää naposteltavaa

Herkullinen välipala hedelmistä

Portugalilainen Fruut Snacks on trendikäs tuotesarja, joka koostuu naposteltavista hedelmälastuista ja -tikuista. Fruutit ovat ihanan herkullisia ja kaiken lisäksi terveellisempi ja kestävämpi valinta pieneen makeannälkään.

Terveellisille välipaloille ja pikkunaposteltaville on paljon kysyntää. Moni etsii luonnollisia ja vastuullisia tuotteita, joiden alkuperä on tiedossa ja jotka eivät sisällä lisättyä sokeria tai turhia lisäaineita. Varsinkin nuoret suosivat arjessaan yhä enemmän nopeita, helppoja ja mukaan otettavia syötäviä. Fruutit sopivatkin yhtä lailla niin liikunnalliseen ja kasvipohjaiseen elämäntapaan kuin koko perheen herkkuhetkiin.

Luonnollinen ja maukas

Mahtavan monikäyttöinen tuote

Fruut-tuotteet valmistetaan yljäämähedelmistä, jotka eivät sovi myytäväksi esimerkiksi kuoren ulkonäön, kokonsa tai muotonsa vuoksi. Fruutien valmistuksessa ei käytetä lisäaineita, vaan tuotteet pestään ja muotoillaan veden avulla, jonka jälkeen ne kuivataan. Prosessoitujen hedelmien kuoret ja siemenet ohjataan edelleen raaka-aineiksi rehutuotantoon.

Olemme poimineet Fruut-tuotesarjan valikoimasta parhaat, suomalaiseen makuun sopivat vaihtoehdot. 100% luonnollinen Fruut on rapea ja maukas herkku, jossa hedelmän aito maku pääsee oikeuksiinsa. Fruut sopii nautittavaksi sellaisenaan tai esimerkiksi smoothien, puuron, lettujen tai leivonnaisten päällä.

Valmistajalta Fruut

Tuotteet


Molino Chiavazza

Italia hivelee kaikkia aisteja

Molino Chiavazza

Leipurien valinta

Laadukkaita jauhoja eri tarpeisiin

Molino Chiavazza on yksi Italian tunnetuimmista myllyistä, joka on erikoistunut vehnäjauhojen tuotantoon. Mylly on valmistanut jauhoja jo viidenkymmenen vuoden ajan sekä omalla nimellään että muille tuotemerkeille niin kuluttaja- kuin ammattikäyttöön.

Yrityksen juuret sijaitsevat Rooman läheisyydessä Rio Freddon kanavalla, josta Chiavazzan veljekset vuokrasivat myllyn vuonna 1955. Ensimmäiset jauhot supermarketteihin toimitettiin 1960-luvulla, jonka jälkeen toiminta laajentui yhä entisestään. 

Italialaisille leipomoille ja pastateollisuudelle Molino Chiavazzan mylly on ollut alusta lähtien luottokumppani, kunnes 80-luvun jälkeen jalansijaa haluttiin vahvistaa myös vähittäiskaupoissa panostamalla mm. valikoimaan ja kuluttajapakkauksiin.

 

Parasta pastaan ja pizzaan

Karkeusasteessa piilee jauhojen salaisuus

Kuluttajille Molino Chiavazza tarjoaa valikoiman laadukkaita, käyttövalmiita jauhoja että puolivalmiita sekoituksia. Tunnetuimpia ovat leivontaan soveltuvat 00-jauhot sekä kotona valmistettavan pastan tekemiseen suunnitellut jauhot. Molino Chiavazzan tuotteilla loihdit kaikenlaiset herkut helposti kotona: kakut, keksit, leivät, pizzat ja focacciat, tuorepastaa unohtamatta.

Molino Chiavazzan jauhot käyvät läpi tarkasti valvotun tuotantoprosessin. Vehnästä valmistetaan kahta erilaista jauholaatua: pehmeää ja karkeaa. Pehmeä vehnäjauho sopii yleisesti leivontaan ja leipien valmistukseen. Karkeaksi jauhettua tummempaa vehnää kutsutaan semolinaksi, joka sopii erinomaisesti mm. pastan tekoon.

Valmistajalta Molino Pasini

Tuotteet


Molino Pasini

Italia hivelee kaikkia aisteja

Molino Pasini

Jauhoja kulinaristeille

Mylly, joka on laadun tae

Molino Pasini on italialainen mylly, joka on erikoistunut korkealaatuisiin jauhoihin. Tuotteita valmistetaan huipputeknologiaa hyödyntäen niin kuluttajille kuin ruokateollisuudellekin. Sadan vuoden historia, ajan hermolla eläminen sekä tekninen osaaminen ovat Molino Pasinin kulinaarisen edelläkävijyyden kulmakiviä.

Jauhoilla on väliä

Vain paras kelpaa raaka-aineeksi

Yrityksen raaka-aineet on valittu huolella ympäri maailmaa sijaitsevilta tuottajilta ja analysoitu laboratoriossa ennen niiden prosessointia. Molini Pasini on yksi Italian arvostetuimmista jauhobrändeistä, jonka tuotteita leivontaan, tuorepastoihin, pizzoihin sekä muihin räätälöityihin tarpeisiin viedään jo yli 40 maahan. Molini Pasini tarjoaa myös suosittuja koulutuksia alan ammattilaisille sekä harrastajille.

Leivo kuin ammattilaiset

Meidän jauhoillamme onnistut

Italiassa hyvän pizzan salaisuus piilee sen ensiluokkaisessa pohjassa. Tämän vuoksi taikinakulhosta löytyvät laadukkaat ainekset ovat avainasemassa, jauhot niistä tärkeimpänä. Harvoin tulee ajatelleeksi, että myös jauhoissa on eroja ja leivonnan onnistuminen voi olla kiinni ainoastaan siitä.

Molino Pasinin ammattilaistason jauhoista löytyy vaihtoehtoja kotoisten pizzahetkien lisäksi myös makeaan leivontaan. Oikein valittu jauhotyyppi nostaa arkisemmatkin leivontahetket aivan uudelle tasolle.

Valmistajalta Molino Pasini

Tuotteet


Pastificio Temporin

Italia hivelee kaikkia aisteja

Pastificio Temporin

Yhden perheen pastavallankumous

Laatupastoja rakkaudella

Venetossa sijaitseva perheyritys Pastificio Temporin taikoo maailmalle pastaa suurella sydämellä. Kaiken keskiössä helmeilee aito rakkaus pastaan, intohimo omaan tekemiseen sekä mahdollisimman yksinkertaisiin raaka-aineisiin. Pastificio Temporinin pasta tuotetaan markkinoiden laadukkaimmista durum-jauhoista sekä vapaiden kanojen munista. Tuotevalikoimaan kuuluvat erilaiset kuiva-, tuore- ja täytepastat. Tuorepastat ovat myös tuplapastöroituja, jotta niille voidaan taata normaalia pidempi säilyvyysaika.

Suvun reseptit hurmaavat

Raaka-aineissa maun salaisuus

Pastificio Temporin pieni pastavallankumous sai alkunsa, kun Mario Temporin ryhtyi vuonna 1964 valmistamaan pastaa ja tortellineja pienessä laboratoriossaan Lugagnanon kylässä, lähellä Veronaa. Hieman myöhemmin Marion poika Antonio Temporin liittyi isänsä seuraan, päätti omistaa elämänsä munapastan valmistukselle ja upotti kätensä jauhoihin. Marion rinnalla Antonio sai kasvatettua Temporinin suvun aarteen uusiin mittakaavoihin ja pian herkulliset tuotteet olivat jokaisen italialaisen huulilla.

Vuonna 2000 Pastificio Temporinin toiminta siirtyi Sommacampagnaan Veronan maakuntaan suurempiin tuotantotiloihin. Neljä eri tuotantolinjaa kuivapastalle, tuoreelle sekä täytetylle pastalle mahdollistivat perinteikkään ja välimerellisen keittiön herkkujen viennin myös Italian ulkopuolelle.

Tänä päivänä Temporinien pastatarinaa jatkaa jo perheen kolmas polvi. Suhtautuminen pastan valmistukseen on säilynyt kuitenkin yhtä nöyränä ja mutkattomana kuin yrityksen alkuaikoina, jolloin Mario ja Antonio vasta hakivat käsin tuntumaa täydellisen pastan saloihin.

Valmistajalta Pastificio Temporin

Tuotteet


Biraghi

Italia hivelee kaikkia aisteja

Biraghi

Lisäaineeton herkku

Biraghi vannoo perinteiden nimiin

Biraghi on perinteikäs, vuonna 1934 toimintansa Piemontessa aloittanut juustotehdas, joka oli alun perin mukana luomassa maailmanlaajuisesti tunnettua Grana Padano -juustoa.

Vuodesta 1998 Biraghi on keskittynyt oman vastaavan tuotteensa, Gran Biraghin, tuotantoon. Gran Biraghi muistuttaa maultaan ja koostumukseltaan läheisesti Grana Padanoa, mutta on aavistuksen makeampi eikä sisällä samoja lisäaineita, kuten kananmunaperäistä lysotsyymiä. Gran Biraghin valmistuksessa käytetään ainoastaan maitoa, juoksutetta ja suolaa, ja siten se soveltuu myös kananmuna-allergikkojen nautittavaksi.

Artesaanien ylpeys

Moderneja laatujuustoja

Biraghi suosii valmistustavassaan modernia meijeritekniikkaa yhdistettynä vahvaan italialaiseen artesaanijuustoperinteeseen. Kansainväliseksi kasvanut perheyritys sekä kotimaassaan monen tuotekategoriansa markkinajohtaja vaalii ylpeydellä kotoisaa käsityöhenkeä, joka Biraghissa yhä tänäkin päivänä vallitsee.

Biraghin laajaan tuotevalikoimaan kuuluu Gran Biraghi -juuston lisäksi myös mm. gorgonzola, ricotta, mascarpone ja levitteet, kuten voi. Laadukkaita tuotteita suosii myös Italian jalkapallon edustusjoukkue, jota Biraghi parhaillaan sponsoroi.

Valmistajalta Biraghi

Tuotteet