Molino Chiavazza pastajauho

Pastan valmistukseen

Molino Chiavazza Pastajauho

Pehmeistä vehnä- ja karkeista semolinajauhoista tehty sekoitus, joka sopii käsin tai pastakoneella tehtävän tuorepastan valmistukseen. Paakkuuntumaton jauho soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lasagnen, gnocchien, tagliatellen ja raviolin tekoon.

Ravintosisältö per 100 g:
Energia 1446 kJ / 341 kcal
Rasva 1,5 g
josta tyydyttynyttä 0,4 g
Hiilihydraatit 70 g
joista sokereita 1,2 g
Kuitu 2,8 g
Proteiini 10,5 g
Suola 0 g

Ainesosat:
Sekoitus: pehmeä vehnäjauho ”00” ja kovempi hieno mannasuurimo

Ostopaikat:
Hyvinvarustetut S-ruokakaupat

Kädet jauhoihin

Reseptejä leivontaan

Muita jauhoja

Kokeile myös

Pasini

La Tua Farina pizzajauho tyyppi 0

Ammattilaisten kehittämä pizzajauho kotikäyttöön.

Tutustu

Pasini

Via Tribunali Napoletana pizzajauho tyyppi 00

Napolilaiseen pizzaan erikoistuneen pizzeriaketju Via Tribunalin oma jauho.

Tutustu

Molino Chiavazza

Pizzajauho

Pizzan ja focaccian tekemiseen suunniteltu 00-tyypin vehnäjauho valikoiduista, pehmeistä jyvistä.

Tutustu

Molino Chiavazza pizzajauho

Pizzan ja foccacian tekoon!

Molino Chiavazza Pizzajauho

Pizzan ja focaccian tekemiseen suunniteltu 00-tyypin vehnäjauho valikoiduista, pehmeistä jyvistä. W-arvoltaan voimakas jauho sitoo hyvin vettä ja kestää vaivaamista.

Ravintosisältö per 100 g:
Energia  kJ / kcal
Rasva g
josta tyydyttynyttä  g
Hiilihydraatit  g
joista sokereita  g
Proteiini  g
Suola  g

Ainesosat:
Vehnäjauho “00”

Ostopaikat:
Hyvinvarustetut S-ruokakaupat

Kädet jauhoihin

Reseptejä leivontaan

Muita jauhoja

Kokeile myös

Pasini

La Tua Farina pizzajauho tyyppi 0

Ammattilaisten kehittämä pizzajauho kotikäyttöön.

Tutustu

Pasini

Via Tribunali Napoletana pizzajauho tyyppi 00

Napolilaiseen pizzaan erikoistuneen pizzeriaketju Via Tribunalin oma jauho.

Tutustu

Molino Chiavazza

Pastajauho

Pehmeistä vehnä- ja karkeista semolinajauhoista tehty sekoitus, joka sopii tuorepastan valmistukseen.

Tutustu

Pasini Via Tribunali Napoletana pizzajauho tyyppi 00

Aitoa italialaista pizzaa kotona!

Pasini Via Tribunali Napoletana pizzajauho tyyppi 00

Napolilaiseen pizzaan erikoistuneen pizzeriaketju Via Tribunalin oma jauho, jolla aidon italialaisen pizzan tekeminen onnistuu myös kotona. Jauholla on napolilaisen Associazione Verace Pizza Napoletana eli AVPN-yhdistyksen sertifiointi ja se on tyyppiä 00. Jauhon on valmistanut Molino Pasini, joka on ammattilaisten arvostama ja usean Michelin-ravintolan käyttämä brändi.

Ravintosisältö per 100 g:
Energia 1462 kJ / 345 kcal
Rasva 1,5 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraatit 69 g
joista sokereita 2 g
Proteiini 12,2 g
Suola 0 g

Ainesosat:
Pehmeä vehnäjauhotyyppi ”00”

Ostopaikat:
Hyvinvarustetut K-ruokakaupat

Kädet jauhoihin

Reseptejä leivontaan

Muita jauhoja

Kokeile myös

Pasini

La Tua Farina pizzajauho tyyppi 0

Ammattilaisten kehittämä pizzajauho kotikäyttöön.

Tutustu

Molino Chiavazza

Pizzajauho

Pizzan ja focaccian tekemiseen suunniteltu 00-tyypin vehnäjauho valikoiduista, pehmeistä jyvistä.

Tutustu

Molino Chiavazza

Pastajauho

Pehmeistä vehnä- ja karkeista semolinajauhoista tehty sekoitus, joka sopii tuorepastan valmistukseen.

Tutustu

Pasini La Tua Farina pizzajauho tyyppi 0

Pizzajauho kotikäyttöön

Pasini La Tua Farina pizzajauho tyyppi 0

Ammattilaisten kehittämä pizzajauho kotikäyttöön, joka antaa pizzalle juuri oikean maun, rapeuden ja tekstuurin. Korkealuokkainen jauho on valmistettu italialaisesta vehnästä ja on tyyppiä 0.

Ravintosisältö per 100 g:
Energia 1443 kJ / 340 kcal
Rasva 1,3 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraatit 68,6 g
joista sokereita 1,4 g
Proteiini 12,1 g
Suola 0 g

Ainesosat:
Pehmeä ”0” tyypin vehnäjauho

Ostopaikat:
Hyvinvarustetut K-ruokakaupat

Kädet jauhoihin

Reseptejä leivontaan

Muita jauhoja

Kokeile myös

Pasini

Via Tribunali Napoletana pizzajauho tyyppi 00

Napolilaiseen pizzaan erikoistuneen pizzeriaketju Via Tribunalin oma jauho.

Tutustu

Molino Chiavazza

Pizzajauho

Pizzan ja focaccian tekemiseen suunniteltu 00-tyypin vehnäjauho valikoiduista, pehmeistä jyvistä.

Tutustu

Molino Chiavazza

Pastajauho

Pehmeistä vehnä- ja karkeista semolinajauhoista tehty sekoitus, joka sopii tuorepastan valmistukseen.

Tutustu