Molino Chiavazza pastajauho
Pastan valmistukseen
Molino Chiavazza Pastajauho
Pehmeistä vehnä- ja karkeista semolinajauhoista tehty sekoitus, joka sopii käsin tai pastakoneella tehtävän tuorepastan valmistukseen. Paakkuuntumaton jauho soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lasagnen, gnocchien, tagliatellen ja raviolin tekoon.
Ravintosisältö per 100 g:
Energia 1446 kJ / 341 kcal
Rasva 1,5 g
josta tyydyttynyttä 0,4 g
Hiilihydraatit 70 g
joista sokereita 1,2 g
Kuitu 2,8 g
Proteiini 10,5 g
Suola 0 g
Ainesosat:
Sekoitus: pehmeä vehnäjauho ”00” ja kovempi hieno mannasuurimo
Ostopaikat:
Hyvinvarustetut S-ruokakaupat
Muita jauhoja
Kokeile myös
Molino Chiavazza pizzajauho
Pizzan ja foccacian tekoon!
Molino Chiavazza Pizzajauho
Pizzan ja focaccian tekemiseen suunniteltu 00-tyypin vehnäjauho valikoiduista, pehmeistä jyvistä. W-arvoltaan voimakas jauho sitoo hyvin vettä ja kestää vaivaamista.
Ravintosisältö per 100 g:
Energia kJ / kcal
Rasva g
josta tyydyttynyttä g
Hiilihydraatit g
joista sokereita g
Proteiini g
Suola g
Ainesosat:
Vehnäjauho “00”
Ostopaikat:
Hyvinvarustetut S-ruokakaupat
Muita jauhoja
Kokeile myös
Pasini Via Tribunali Napoletana pizzajauho tyyppi 00
Aitoa italialaista pizzaa kotona!
Pasini Via Tribunali Napoletana pizzajauho tyyppi 00
Napolilaiseen pizzaan erikoistuneen pizzeriaketju Via Tribunalin oma jauho, jolla aidon italialaisen pizzan tekeminen onnistuu myös kotona. Jauholla on napolilaisen Associazione Verace Pizza Napoletana eli AVPN-yhdistyksen sertifiointi ja se on tyyppiä 00. Jauhon on valmistanut Molino Pasini, joka on ammattilaisten arvostama ja usean Michelin-ravintolan käyttämä brändi.
Ravintosisältö per 100 g:
Energia 1462 kJ / 345 kcal
Rasva 1,5 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraatit 69 g
joista sokereita 2 g
Proteiini 12,2 g
Suola 0 g
Ainesosat:
Pehmeä vehnäjauhotyyppi ”00”
Ostopaikat:
Hyvinvarustetut K-ruokakaupat
Muita jauhoja
Kokeile myös
Pasini La Tua Farina pizzajauho tyyppi 0
Pizzajauho kotikäyttöön
Pasini La Tua Farina pizzajauho tyyppi 0
Ammattilaisten kehittämä pizzajauho kotikäyttöön, joka antaa pizzalle juuri oikean maun, rapeuden ja tekstuurin. Korkealuokkainen jauho on valmistettu italialaisesta vehnästä ja on tyyppiä 0.
Ravintosisältö per 100 g:
Energia 1443 kJ / 340 kcal
Rasva 1,3 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraatit 68,6 g
joista sokereita 1,4 g
Proteiini 12,1 g
Suola 0 g
Ainesosat:
Pehmeä ”0” tyypin vehnäjauho
Ostopaikat:
Hyvinvarustetut K-ruokakaupat
Muita jauhoja
Kokeile myös
Pasini
Via Tribunali Napoletana pizzajauho tyyppi 00
Napolilaiseen pizzaan erikoistuneen pizzeriaketju Via Tribunalin oma jauho.
Molino Chiavazza
Pizzajauho
Pizzan ja focaccian tekemiseen suunniteltu 00-tyypin vehnäjauho valikoiduista, pehmeistä jyvistä.
Molino Chiavazza
Pastajauho
Pehmeistä vehnä- ja karkeista semolinajauhoista tehty sekoitus, joka sopii tuorepastan valmistukseen.