Gusto Etna Dubai Chocolate pistaasi-kataifitahna

Mansikka-Dubai suklaa -maljat

Tee juhliin vaivaton, mutta taatusti suussa sulava ja trendikäs herkku!

Tarvitset

(4-5:lle)

190g Gusto Etna Dubai Chocolate pistaasi-kataifitahnaa
iso rasia tuoreita mansikoita
200g maito- tai tummaa suklaata
pistaasirouhetta koristeluun

Tee näin

  1. Valitse sopivat annosmaljat tarjoiluun. Pienet viinilasit tuovat juhlavuutta ja näyttävyyttä annoksiin.
  2. Sulata suklaa kattilassa miedolla lämmöllä tai vesihauteessa.
  3. Huuhtele ja kuivaa tuoreet mansikat. Lohko ne marjojen koosta riippuen esimerkiksi neljään osaan. Voit jättää halutessasi koristeeksi kokonaiset mansikat kantoineen.
  4. Kokoa maljat siten, että laitat niihin kerroksittain pistaasi-kataifitahnaa, sulatettua suklaata ja mansikkalohkoja. Valuta päällimmäiseksi hieman sulatettua suklaata, jonka päälle voit ripotella väriä ja rapeutta tuomaan pistaasirouhetta. Viimeistele kokonaisella mansikalla.

Kokeile myös näitä

Muita reseptejä