Gusto Etna Dubai Chocolate pistaasi-kataifitahna
Mansikka-Dubai suklaa -maljat
Tee juhliin vaivaton, mutta taatusti suussa sulava ja trendikäs herkku!
Tarvitset
(4-5:lle)
190g Gusto Etna Dubai Chocolate pistaasi-kataifitahnaa
iso rasia tuoreita mansikoita
200g maito- tai tummaa suklaata
pistaasirouhetta koristeluun
Tee näin
- Valitse sopivat annosmaljat tarjoiluun. Pienet viinilasit tuovat juhlavuutta ja näyttävyyttä annoksiin.
- Sulata suklaa kattilassa miedolla lämmöllä tai vesihauteessa.
- Huuhtele ja kuivaa tuoreet mansikat. Lohko ne marjojen koosta riippuen esimerkiksi neljään osaan. Voit jättää halutessasi koristeeksi kokonaiset mansikat kantoineen.
- Kokoa maljat siten, että laitat niihin kerroksittain pistaasi-kataifitahnaa, sulatettua suklaata ja mansikkalohkoja. Valuta päällimmäiseksi hieman sulatettua suklaata, jonka päälle voit ripotella väriä ja rapeutta tuomaan pistaasirouhetta. Viimeistele kokonaisella mansikalla.