Kumppaneiden Esittelyt

Ravintolat

Suosikkiravintoloiden ihanat ruoka-annokset ja tuoreet focaccia-leivät tuovat kotiisi tuulahduksia ammattikokkien keittiöistä!


Tältä sivulta löydät Tuetaan ravintola-alan pienyrittäjiä – Taste Feel Enjoy mukana olevat ravintolat ja ruokakaupat valikoimineen.
Monditaly Finland Oy ylläpitää verkkokauppaa ja kerää ja toimittaa tilaukset kaupunginosien noutopisteisiin ja kaupoille. Toimimme pääkaupunkiseudulla.


Verkkokaupasta tilaamasi annokset toimitetaan jakelupisteeseen, josta noudat tilauksesi sovittuna aikana. Tilaus voi sisältää ruokia eri ravintoloiden listoilta.


Löydät ravintola-annoksia, leipää ja muita ravintoloiden tuotteita myös hyvin varustelluista ruokakaupoista. Nämä ostokset maksat normaalisti kaupan kassalla.

Kaupat

Löydät suosikkiravintoloiden valmiit annokset useista K-kaupoista.

 

Tuotteet on merkitty kaupassa Tuetaan ravintola-alan pienyrittäjiä - Taste Feel Enjoy tarralla ja ne maksetaan normaalisti yhdessä muiden ostosten kanssa kaupan kassalla.

 

Kaupat sivulla on listattu K-kaupat ja niistä löytyvät tuotteet. Päivitämme kauppoja ja tuotteita tarjonnan laajentuessa.


 

Kauppias, haluatko ravintola-annoksia ja muita tuotteita myyntiin omaan kauppaasi?