Biraghi Biraghini Snack

Juustopitsit

Kukapa ei rakastaisi uunissa rapeaksi paistuneita juuston murusia. Nämä keksit ovat yhden aineksen ihme, täydelliset sellaisinaan tai esimerkiksi koristamaan keittoja tai salaatteja krutonkien sijaan. Ja mikä parasta, kullankeltaisella pitsillään ovat kauniitakin vielä!

Tarvitset

(n. 10 kpl)

150 g Biraghini Snack -juustoa
(myös pecorino tai parmesaani sopii hyvin)

Tee näin

  1. Raasta juusto karkeaksi. 
  2. Nosta reilun ruokalusikallisen kokoisia kekoja juustoraastetta leivinpaperin päälle pellille. Jätä kekojen väliin tilaa, sillä juusto leviää sulaessaan.
  3. Paista juustopitsejä 200 °C asteessa noin 5 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita.
  4. Jäähdytä ja painele talouspaperilla tarvittaessa liika rasva pois ennen tarjoilua.