Projektista

Tuetaan ravintola-alan pienyrittäjiä – Taste Feel Enjoy

Me Monditalyssä olemme luvanneet olla asiakkaillemme – suomalaisille ravintoloille ja ruokakaupoille – luotettava ja paras mahdollinen yhteistyökumppani. Tässä ajassa se tarkoittaa muutakin kuin laadukkaiden elintarvikkeiden toimittajaa ja ruokaelämysten ympärille rakentuvien konseptien rakentajaa.

Markkinoimme verkkokauppaa ja hanketta Tuetaan ravintola-alan pienyrittäjiä – Taste Feel Enjoy -teemalla. Olemme saaneet hankkeeseen Business Finlandin häiriötilanteeseen tarkoitettua kehittämistukea. 

 

Tarjoamme kauppapaikan ja jakelun ravintoloiden ruoka-annoksille

 

Ostamme ja toimitamme ravintoloiden annoksia myytäväksi ruokakauppoihin. Kauppias laittaa tuotteet myyntiin lounastiskiin tai tuotteillemme erikseen varattuun myyntitiskiin.

Verkkokaupassa myydyt annokset toimitamme ravintoloista asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen.

Monditaly on ravintoloiden ja ruokakauppojen kumppani

 

Me Monditalyssä rakennamme ruokakulttuuria tekemällä elintarvikkeista elämyksiä. Etsimme maailmalta parhaita makuja: ruokia, raaka-aineita ja juomia. Autamme asiakkaitamme nousemaan uudelle tasolle keittiössä ja rakennamme ruokakaupoista, ravintoloista ja niiden yhdistelmistä maailmoja, jotka inspiroivat ihmisiä. Kaiken voi tehdä paremmin ja niin myös kannattaa tehdä! Hyvän seurauksena syntyy arvoa sekä tekijöille että ravintolan ja kaupan asiakkaille.

Tuetaan ravintola-alan pienyrittäjiä – Taste Feel Enjoy -hankkeessa Monditaly kokoaa yhteen lempiravintoloittesi annokset ja tuo ne lähelle kotiasi. Voit herkutella ravintolatasoisella ruualla ja samalla tukea vaikeuksissa olevia alan yrittäjiä.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
BizzFinland.jpg